Укупно приказа странице

среда, 7. јун 2017.

DIJABETES - SECERNA BOLEST

Secerna bolest ili dijabetes je hronični, neizlečivi poremećaj metabolizma, za koji je karakterističan trajno povišen nivo glukoze u krvi. Bolesti nastaje usled prestanka ili nedovoljnog lučenja insulina, hormona koji se stvara u pankreasu,usled čega biva narušen metabolizam belančevina,ugljenih hidrata i masti. Nakon dužeg vremena dolazi do patoloških promena u strukturi i funkciji nerava,krvnih sudova i vitalnih organa lako je bolest odavno poznata, može se nazvati oboljenjem savremenog doba,budući da je najčešće prouzrokovana modernim načinom života – nedostatkom fizičke aktivnosti, nepravilnom ishranom i, posledično, gojaznošću.
SECERNA BOLEST SIMPTOMI
Jaka i konstantna žeđ,pojačana potreba za mokrenjem ,gubitak na težini i mršavljenje,čest osećaj gladi i stalna potreba za hranom,slaba cirkulacija,svrab po koži i suva koža,duže zarastanje rana po telu,česte infekcije (kandida i sl.),vaginalne infekcije,mutan ii zamagljen vid,malaksalost i umor,trnjenje ruku i nogu …Simptomi secerne bolesti su ponekad vešto maskirani i nije ih tako lako otkriti.Nasa preporuka je da povremeno izmerite šećer u krvi.U slučaju prisustva većeg broja navedenih simptoma svakako se obratite vašem lekaru.
SECERNA BOLEST TIP 1
Dijabetes tipa 1 je najteži oblik šećerne bolesti,nastaje kada ćelije pankreasa (beta ćelije) stvaraju veoma malu količinu insulina ili ga uopšte ne proizvode. Iako se dijabetes tip 1 javlja u svim starosnim dobima, najčešće ga srećemo se kod dece i omladine.Terapija insulinom primenjuje se od prvog dana, a lečenje obavezno uključuje strogu kontrolu nivoa šećera u krvi, dijetu i fizičku aktivnost
SECERNA BOLEST TIPA 2
Dijabetes tipa 2 je najrasprostranjeniji oblik , kako kod nas, tako i u svetu. Pankreas osoba obolelih od tipa 2 proizvodi nedovoljne količine insulina ili je organizam stvorio rezistenciju (imunitet) na ovaj hormon. Javlja se najčešće kod odraslih (starijih od 40 godina) i gojaznih osoba. Savremeni način života veoma pogoduje razvoju ovog tipa šećerne bolesti.Terapija je kombinovana – dijeta, određeni, režim ishrane i oralni antidijabetici(tablete), uz umerenu i redovnu fizičku aktivnost. Ukoliko lečenje dijabetesa ne daje rezultate, uvodi se insulin s opcijom uključivanja oralnih anti-dijabetika.
TERAPIJA
Limfosan bazni,PIK,caj hromiplaza i caj Hubad sai. Koristiti bar tri meseca.



субота, 3. јун 2017.

Experalta Platinum. Serum-koncentrat "Hidriranje i sjaj"

Inovativni X50 Hyalfiller s hijaluronskom kiselinom, ekstrakt algi koji zadržava vlagu, matični mleč i ekstrakt sibirske Arnica-e hidriraju, hrane i regenerišu čak i uvelu kožu. Već kroz nekoliko nedelja vaša koža će izgledati blistavije i mlađe, značajno će se smanjiti broj vidljivih bora, konture lica će postati jasnije, a ten lica ujednačeniji.KOMPLEKS X50 HYALFILLER hrani hijaluronskom kiselinom gornje slojeve epidermisa i podstiče povećanje sinteze sopstvene hijaluronske kiseline, pomaže ispravljanje bora iznutra i spolja, stimuliše sintezu elastina.

среда, 31. мај 2017.

*** ULJA ZA MASAZU ***

DUHAAL AZA Osnazujuce ulje za masazu
DUHAAL AZA Zagrevajuce ulje za masazu
DUHAAL AZA Ulje za relaksacionu masazu

Ova ulja su pogodna kako za kucnu upotrebu, tako i za profesionalne terapeute.




понедељак, 29. мај 2017.

PSORIJAZA

Psorijaza je rasprostranjeno hronično zapaljensko kožno oboljenje, koje se obično sastoji od perioda poboljšanja i pogoršanja. Najčešće se javlja vrsta psorijaze koja ima upadljivo oivičene naslage koje mogu biti ili ružičaste ili sive boje, prekrivene srebrnkastom ljuspastom kožom. Te naslage takođe mogu izazvati lokalizovanu hiperpigmentaciju. Simptomi se mogu javiti u bilo kojoj starosnoj dobi, međutim najčešće nastaju u ranoj odrasloj dobi ili kasnije u životu, oko 50. ili 60. godine.
SIMPTOMI
Upalne reakcije u dubljem dermisu i gornjem epidermisu,
Povećana produkcija keratinocita (dominantnog tipa ćelija u epidermisu),
Skraćeni ciklus rasta ćelija i
Poremećen proces deskvamacije (deskvamacija se odnosi na prirodan proces pri kojem se ljušti površinski sloj kože)
UZROCNICI
Genetika
Studije ukazuju da bi većina slučajeva psorijaze mogla biti nasledna, zbog učestalosti pojave psorijaze u porodicama osoba sa tim problemom. Smatra se da određeni  geni mogu biti povezani sa psorijazom, ali tačan način na koji se to dešava još nije jasan.
Infekcije
Infekcije često učestvuju u razvoju psorijatičnih simptoma. Bakterije, naročito streptokok, su najčešće uključeni patogeni i povezani su sa kapljicnom psorijazom. Infekcija virusom humane imunodeficijencije (HIV), iako nije direktan uzrok psorijaze, dokazano povećava verovatnoću pojave težih oblika psorijaze, ako osoba već ima psorijazu.
Stres
Psihološki stres može pogoršati stanje i u nekim slučajevima, biti dovoljan kao okidač.
Lekovi
Pojedini lekovi, a posebno litijum, antimalarici i beta-blokatori, imaju negativan uticaj na psorijazu. Nagli prekid terapije jakim topikalnim ili oralnim kortikosteroidima može izazvati povratak simptoma, koji mogu biti ozbiljni i čak dovesti do eritrodermatske ili čak generalizovane pustularne psorijaze.

Resite se Psorijaze uz preparate Sibirskog zdravlja
TERAPIJA
u pecetku Paraklins,posle Renesansa,Limfosan za jetru, Caj za jetru,Trimegavital borago i amaranth,Pik.Kasnije Sihrovital IV i korekcija programa.





субота, 20. мај 2017.

KANDIDA U CREVIMA

Kandida u crevima je definitivno pošast savremenog doba . Uzrok nekontrolisanog umnožavanja ove uporne gljivice može biti dugoročno neadekvatna i loša ishrana, bazirana na veoma štetnom belom šećeru, kao i belom brašnu, gaziranim zaslađenim sokovima, kafi i ostalim kofeinskim napicima, alkoholnim pićima tj. na svim namirnicima koje dosta povećavaju uobičajenu kiselost organizma.

Simptomi - Gljivica kandida inače normalno živi u čovekovom organizmu, ali u razumnoj meri. Danas, usled užurbanog tj. savremenog načina života, kada nemamo vremena za ništa i koji podrazumeva na prvom mestu nezdravu ishranu (fast food) i hronični stres, često dolazi do njenog nekontrolisanog umnožavanja. To je i čest uzrok širokog spektra tegoba koje nisu nikako prijatne i ugrožavaju našu svakodnevicu. Kad je kandida u crevima u pitanju, može se očekivati pojava tegoba u vidu pojačane nadutosti i pojačanog stvaranje gasova, kašastih i prolivastih stolica, ali i hroničnog zatvora, podrigivanja, mučnine, bolova i grčeva u stomaku, žgaravice, svraba anusa, analne fisure i hemoroida, sve to su dosta česti simptomi kandide u crevima. Kao reakcija na crevnu kandidijazu može se javiti i pojačano slivanje sekreta iz nosa niz zadnji zid ždrela, što je takođe veoma nelagodna tegoba. Uzrok nekontrolisanog umnožavanja ove gljivice može biti dugoročno loša ishrana, bazirana na šećeru, kvascu, belom brašnu, industrijskoj hrani, gaziranim napicima, kafi, alkoholu, tj. ishrani koja dodatno povećava kiselost organizma, a upravo takva sredina pogoduje razvoju kandide. Osim toga, dugotrajan stres postaje sve češći toga, okidač za pojavu crevne kandidijaze. Zapravo, sve ono što slabi čovekov imunološki sistem predstavlja podlogu za razvoj ove uporne infekcije. Zato u rizičnu grupu spadaju i hronični bolesnici, dijabetičari, nije retka ni kandida u crevima u trudnoći , kao i kod osoba koje su na hormonskoj i kortikosteroidnoj terapiji. Još jedan važan i sve češći razlog usled kojeg se javlja crevna kandidijaza jeste i neracionalna upotreba antibiotika.

Lecenje biljnim proizvodima:

Terapija - Limfosan bazni, Kurilski caj i PIK



петак, 19. мај 2017.

KAMEN U ZUCI

Kamen u žuči se iz godine u godinu sve više dijagnostifikuje među stanovništvom. Broj osoba koje muči žučni kamenac je u stalnom porastu, s tim da žene obolevaju čak i do dva puta češće od muškaraca.
Simptomi kamena u žuči umeju da budu jako dobro prikriveni i dosta se teško otkrivaju, što je svakako otežavajuća okolnost za njihovu dijagnostiku.Često se dešava da čovek i ne zna da ima kamen u zuči jer može proći dosta vremena pre nego što se ispolje prvi simptomi žučnih kamenaca ili se pak njihovo prisustvo otkriva slučajno – najćešće ih razotkriva ultrazvuk abdomena.
Terapija - Limfosan za jetru i Caj za jetru. Minimum 4 meseca koristiti.

среда, 10. мај 2017.

UVECANA PROSTATA

Prostata je žlezda koja predstavlja deo muškog reproduktivnog sistema. Ona proizvodi materije koje ulaze u sastav ejakulata (sperme). Normalno, prostata je veličine i oblika kestena ("kestenjača").
50% muškaraca starijih od 50 godina ima povećanu prostatu.
Objasnio je kako se simptomi, koji se pojavljuju zbog benignog uvećanja prostate, dijele na iritativne i obstruktivne. Pod iritativne spadaju učestalo mokrenje noću i danju, bježanje urina i urgencija.
Slabiji mlaz
Cekanje na početak mokrenja
Prekidanje mlaza
Osjećaj nepotpunog pražnjenja
Kapanje nakon mokrenja

Za ove probleme postoji resenje, u sta su se uverili mnogi nasi kupci.
Terapijom biljnim preparatim, u kratkom vremenskom roku, prostata se vraca u normalnu velicinu i tegobe prestaju.
Za dodatne informamcije, kontaktirajte nas u porukama




уторак, 2. мај 2017.

*** ANGINA PEKTORIS ***

Angina pektoris je prvi stadijum koronarne bolesti, koji se ispoljava anginoznim bolom ili napadom, i prethodi infarktu srca.Simptomi angine pektoris dosta često podećaju na infarkt miokarda koji ume da potraje dosta duže.

Glavni simptom angine pektoris svakako je bol iza grudne kosti koji ume i da varira po intenzitetu, od blagog i laganog pa sve do izuzetno snažnog intezivnog bola . Prati ga osećaj pritiska i stezanje u grudima, neretko i gušenje, pri čemu se se širi u levu ruku, levo rame ili vilicu. Nekada se jaka bol može lokalizovati i na netipičnom mestu: između lopatica, bol u ramenima (češće levom), u čašicama ili samo u laktu, tada se dešava se da traje i do desetak minuta i uglavnom ga prati nagli skok krvnog pritiska koji se nakon ovog napada brzo i normalizuje. Tup bol u grudima u slučaju infarkta miokarda veoma je sličan sa anginoznim napadom, ali za razliku od njega, on ume da potraje i duže od 30 minuta, nekada i više od par sati i često je toliko žestok da je i nepodnošljiv. Infarkt miokarda
najčešće prate nagla i iznenadna slabost, jako preznojavanje i osećaj nedostatka vazduha u plućima..

Terapijom biljnim preparatima, vrlo brzo dolazi do prestanka tegoba i bolest se dovodi pod kontrolu.
Za vise informacija o terapiji, kontaktirajte na mejl ili u komentaru






понедељак, 1. мај 2017.

POLICISTIČNI JAJNICI LEČENJE BILJEM I ČAJEVIMA

Policistični jajnici su problem koji pogađa sve veći broj žena i odmah da kažemo da nije u pitanju nimalo bezazleno oboljenje, stoga su i neophodne redovne kontrole i pridržavanje saveta ginekologa. Za rešavanje mnogobrojnih problema koje izazivaju ciste na jajnicima pomažu brojni lekoviti napici i tinkture na bazi lekovitog bilja.









уторак, 25. април 2017.

OCUVANJE VIDA - TRIMEGAVITALS Lutein i zeaksantin


OCUVANJE VIDA
Kompleks sadrži visoku koncentraciju prirodnih pigmenata-svetlosnih filtera luteina i zeaksantina i posebno je dobar za one koji mnogo vremena provode pored monitora kompjutera i ostalih elektronskih uređaja.
Visoka bioraspoloživost.
Visok sadržaj aktivnih materija.
Produženo dejstvo.
Vitamin E štiti ćelije od oksidativnog stresa.
Nacin upotrebe - Odrasli treba da uzimaju po 1 kapsulu jednom dnevno za vreme jela




недеља, 23. април 2017.

*** CEREBRALNA PARALIZA ***

Terapija: Formula 3, Adaptovit, Linfosan i Caj za jetru.

Linfosan i caj ce ocisti jetru od medikamenata, da bi Formula 3 i Adaptovit imali cist organizam na koji ce delovati




среда, 19. април 2017.

Adaptovit - Sibirsko zdravlje

Legendarni energomodulirajući kompleks „Adaptovit“ je ponovo rođen. Sada je proizvod u pakovanju koje je lakše za korišćenje u obliku spreja. Sprej pruža lakše korišćenje proizvoda u bilo kojim uslovima i ne zahteva razblaživanje. Posebno je aktuelna ponuda za ljude koji često putuju i provode vreme u putu, koji su izloženi fizičkom i umnom opterećenju.
„Adaptovit“ je kompleksan preparat i utiče na većinu adaptivnih mehanizama, pomaže nam da se izborimo s umorom, povećamo umnu i fizičku radnu sposobnost, brže se oporavimo nakon bolesti i na duži period podržava zdravlje. Baza proizvoda je složen kompleks fitoadaptogena, čije su doze određene metodom matematičkog modeliranja. U rezultatu je napravljen unikatan odnos komponenti, s tim što male doze imaju „ekspolizavan“ efekat i čudesni spektar delovanja bez nuspojava, što je tokom 10 godišnjeg korišćenja proizvoda više puta potvrđeno kliničkim istraživanjima.
„Adaptovit“ u istoj meri normalizuje rad svih sistema organizma, između ostalog, stabilizuje arterijski pritisak, povećava snagu srčanih kontrakcija, doprinosi poboljšanju krvotoka u mozgu, poboljšava razmenu lipida i ugljenih hidrata, aktivira procese regeneracije u jetri, smanjuje rizik od tromboze krvnih sudova, jača imunitet, otpornost na stres i opšti životni tonus.
„Adaptovit“ se preporučuje u sledećim stanjima:
    - brzo umaranje
    - smanjenje fizičke i umne radne sposobnosti
    - stres, ispoljavanje metereopatije i narušavanja usled promene vremenskih zona
    - oporavak organizma nakon preležanih bolesti
    - smanjenje otpornosti na prehlade i druge infektivne bolesti
    - imunodeficitna stanja: alergijske reakcije
    - smanjenje potencije
    - neadaptiranost učenika na proces učenja.





уторак, 4. април 2017.

UJAN NOMO - PREPARATI ZA ZGLOBOVE

UJAN NOMO balzam
Balzam značajno poboljšava pokretljivost, hladi i pomaže pri otklanjanju upala. Hondroitin koji se nalazi u sastavu doprinosi obnavljanju hrskavice i poboljšava pokretljivost. Organski sumpor poboljšava međućelijsku interakciju u tkivima, ubrzava obnavljajuće procese. Ekstrakti Symphytum-a i Comarum-a, kompleks eteričnih ulja (eukaliptusa, jele, ruzmarina, tamjana, Symphytum-a, Comarum-a i karanfi la) imaju prirodan protivupalni efekat i smanjuju osećaj diskomfora.
Aktivni sastav: jelina smola, hondroitin, organski sumpor, ekstrakt Symphytum-a i Comarum-a, papain, kompleks eteričnih ulja (eukaliptusa, jele, ruzmarina, tamjana, Syphytum-a, Comarum-a i karanfi la
Upotreba - 2-4 puta dnevno utrljati na bolno mesto

UJAN NOMO super koncentrat
Štiti zglobove i smanjuje upalu
Efektivan kod velikih fizičkih napora!
Instant prodoran efekat!
Brz oporavak!
Dugotrajna zaštita zglobova!
Aktivni sastojci lekovitog super koncentrata:
Hondroitin sulfat i glukozamin hidrohlorida u visokoj koncentraciji štiti hrskavicu i tkivo od oštećenja, normalizuje metabolizam, imaj antiinflamatorna dejstva, usporavaju i zaustavljaju degenerativne procese u hrskavici i vezivnom tkivu.
Dimetil izosorbid - siguran i visoko efikasan sastojak, poboljšava prodiranje aktivnih supstanci i pojačava efikasnost melema.
Hijaluronska kiselina u obliku niske molekulske težine poboljšava jastučića zajedničku tečnosti i sprečavaju oštećenja zglobova.
Papain promoviše brzu regeneraciju i obnavljanje hrskavice.
Složeni ester ulja u kombinaciji sa mentolom obezbeđuje lokalno umirujuće dejstvo.
Upotreba - Nežnim pokretima utrljati melem na problematičnim delovima tela 2-4 puta dnevno. Maksimalna efikasnost se postiže tokom svakodnevne upotrebe najmanje 2 nedelje. Kod povreda se preporučuje korišnjenje u vidu obloge 20-30 minuta.

UJAN NOMO ČAJ ELASTIČAN LUK
Čaj «Ujan Nomo» je posebno napravljen za održavanje normalnog rada zglobova, o čemu svedoči njegov naziv, koji se prevodi sa burjatskog kao «elastičan luk».
Sastav: sprašena herba suručice
(Filipendula ulmaria), sprašeni listovi crne
ribizle (Ribes nigrum), sprašen plod ruže
(Rosa majalis), sprašeni koren maslačka
(Taraxacum offi cinalis), sprašeni slatki
koren (Glycyrhiza uralensis), sprašeni listovi
planinske brusnice (Vaccinum vitis-idaea).



понедељак, 3. април 2017.

*** ASTMA ***

Terapija:

Paracleans
Renesansa
Borago i amarant po 2-3 kapsule na dan
Sinhrovital V (2 ujutrom i 2 uvece)
Caj za pluca
Cink-Selen jedan za drugim po mesec dana

Program koristiti 2-3-4 meseci u svakom slucaju.. 1 mesec je malo.




недеља, 2. април 2017.

Alchajmerova bolest i demencija

Terapija

Paraklins
Renesansa
Sinhrovital II (2 kapsule ujutru I uvece)
Trimegavitalis DHA (po 2-3 kapsule dnevno)
Caj za spavanje
Kalcijum
Selen




петак, 31. март 2017.

EMEI Biljni serum za zdravu kozu glave

Način upotrebe: staviti serum na peškirom prosušenu kosu. Naprskati na krajeve kose sa udaljenosti od 6-8 cm. Masirati nežno. Ne ispirati.



уторак, 28. март 2017.

NOVOMIN - KANCER GUBI BITKU

Osobine dijetetskog suplementa Novomin kao tarapeutske I profilatkticke se vide kroz rezultat tretmana od skoro 2.000 pacijenata sa razlicitim bolestima tumora.
Rezultati su pokazali da Novomin:
-obnavlja celiju napadnutu tumorom I ujedno stiti I radi antioksidativno na zdrave celije,imuni system I kostanu srz.
-smanjuje ucestalost postoperativnih komplikacija
-smanjuje rizik od metastatickog sirenja
-smanjuje simptome intoksikacije tokom hemoterapije
-smanjuje nuspojave radioterapije
-poboljsava performance kostane srzi
-poboljsava opste stanje organizma I kvatet zivota pacijenata sa uznapredovalim karcinomom
-poboljsava delotvornost lecenja cira na zeludcu I dvanaestopalacnom crevu.
Novomin se koristi i kao dodatak:
-kao dopunsko sredstvoprevencije vaskularnih poremecaja dijabetisa
-da poboljsa funkcionalno stanje organa vida
-da unapredi odbrambene mehanizme,posebno u sezoni prehlada i virusnih bolesti
-jak antioksidant






ESERIHIJA - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Limfosan nefro
Ujan nomo caj




петак, 24. март 2017.

KURIL SAI ČAJ - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Lekoviti čaj „Kuril saj“ je napravljen na bazi lekovitog bilja Pribajkala, Malog mora i ostrva Oljhon po drevnoj burjatskoj recepturi. Čaj reguliše rad digestivnog trakta, jetre i žuči, obnavlja crevnu mikrofloru, može da se koristi kod korekcije telesne težine. Osim toga, „Kuril Saj“ ima blagotvorno dejstvo kod bolesti žučne kese, dvanaestopalačnog creva, jetre, pankreasa, holecistitisa, disbakterioze, gastritisa i kolitisa.
Po koncentraciji vitamina C kurilski čaj prevazilazi običan čaj 15 puta, limun – 5 puta. Ukoliko se redovno koristi kurilski čaj jača imunitet i smanjuje rizik od prehlada, potpuno smanjuje rizik od pojave disbakterioze creva, normalizuje razmenu masti. A što je najvažnije sve se to postiže procedurama koje nisu mučne, već se jednostavno pije čaj koji je ukusan i aromatičan.
Primena
1 filter kesicu preliti šoljom ključale vode (200 ml), poklopiti, pustiti da odstoji 5-10 minuta. Odrasli treba da piju po šolju dnevno za vreme jela.
Aktivni sastav
- kurilski čaj
- trava kamilice
- trava Buplēurum
- plodovi šipka
- list bokvice



четвртак, 23. март 2017.

FITNESS CATALYST ACTIFIBER - Sibirsko zdravlje

FITNESS CATALYST ACTIFIBER
120 kapsula
DODATAK ISHRANI SA RASTVORLJIVOM CELULOZOM

Bogati kompleks pektina iz prirodnih biljnih izvora, održava energiju mnogih procesa. Konkretno, dokazano je da upotreba pektina u ishrani (6 grama dnevno)doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.

Sastav:
pektin, guar guma, Alga Laminaria
japonica, koren čička, koren belog sleza.

Nacin upotrebe:
1 kapsula na 10 kilograma težine 40 minuta pre obroka




среда, 22. март 2017.

TUNGALAG Toner protiv starenja koze

Anti-age osvežavajući tonik sa kompleksom aminokiselina i ulja idealno hidrira kožu, što pomaže njenom obnavljanju. Biljna ulja hrane kožu, čineći je otpornijom i elastičnijom. Ekstrakti biljaka aktiviraju regenerativne procese, stimulišu sintezu kolagena, povećavaju zaštitnu funkciju kože.
Aktivne biljne komponente:
• ulje breskve;
• ekstrakt lonicere («orlovi nokti»);
• ekstrakt šipka.
Način upotrebe: staviti tonik na blazinicu i naneti na predeo lica i vrata odmah nakon čišćenja kože. Nakon toga naneti kremu protiv starenja.



четвртак, 16. март 2017.

*** HEMOROIDI ***

Terapija za lecenje hemoroida:
Linfosan kardio
TRIMEGAVITALS Omega 3 koncentrat
Ako krvare mazati sa Medese balzam, a ako ne za balzamom Gorhon.

Terapiji se moze dodati I Sinhrovital III

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




уторак, 14. март 2017.

PARACLEANSE - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Najefikasnija antiparazitna prevencija i lecenje parazitoze creva,zucnih kanala i jetre. Simptomi koji ukazuju na prisustvo parazita: slab imunitet,nadimanje,zatvor,dijareja,grcevi,impotencija,kardiovaskularna oboljenja,bol u misicima i zglobovima,alergije,akne,cirevi,ekcem..

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




KALCIJUM - MINERAL PRIRODNE ČVRSTINE - SIBIRSKO ZDRAVLJE

ELEMVITALS Kalcijum
60 kapsula
Prirodni kalcijum u nekoliko prirodnih oblika doprinosi održavanju čvrstine kostiju. Vitamin D3, cink i izoflavoni soje omogućavaju direktno dospevanje kalcijuma u organizam i sprečavaju njegov gubitak sa uzrastom. Vitamini B6,C, mangan i prirodni silicijum rastavića stvaraju pouzdan kostur od belančevina kostiju.
Aktivni sastav
kalcijum-karbonat, trikalcijum-fosfat,
ekstrakt soje, ekstrakt rastavića, L-askorbinska
kiselina, holekalciferol, piridoksin hidrohlorid, cinkcitrat,
mangan-sulfat.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




среда, 1. март 2017.

PASTE ZA ZUBE – POTPUNO PRIRODNE I LEKOVIT

1.Sibirska zlolesina Prirodna profilakticka pasta za zube
Blaga baza ove paste vam omogućava da pažljivo i efikasno očistite čak i najosetljivije zube i ne povredite gleđ.
Smanjenje osetljivosti zuba na temperaturu za
Smanjenje osetljivosti zuba na taktilne stimulanse
Smanjenje formiranja zubnog plaka

2.Sibirski šipak. Prirodna profilaktička pasta za zube
Pomaže u regeneraciji tkiva u usnoj duplji, efektivno ojačava zubnu gleđ, sprečava razvoj upala i paradentoza, smanjuje aktivnost karijesogenih bakterija.

3.Pasta za zube Sibirski Propolis
Način upotrebe: prati zube i desni najmanje dva puta dnevno. Deca bi trebalo da peru zube u prisustvu odraslih, koristeći  malu količinu paste. Preporučuje se upotreba paste za zube zajedno sa balzamom za ispiranje usne duplje „Eljbešen“.

4."Sibirska zlolesina", pasta za zube za decu
Blaga baza ove paste za zube vam omogućava da pažljivo i efikasno očistite čak i najosetljivije dečije zube i da ne povredite gleđ.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




понедељак, 27. фебруар 2017.

JAK IMUNITET - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Sinhrovitals 5

Proizvod sadrži kompleks ResistAid™, koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktana i polifenola, dobijenih od ariša. Proizvod je obogaćen ekstraktima korena žen-šena, listom bokvice, žalfije i kamilice. U svojstvu polisaharida u sastavu je sadržan arabinogalaktan. Arabinogalaktan je izvor rastvorljivih dijetetskih vlakana. Hranljiva vlakna doprinose održavanju normalnog stanja želudačno-crevnog trakta, što se samim tim blagotvorno odražava na imunitet.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




четвртак, 23. фебруар 2017.

Karnitrin - Vitka linija - Sibirsko zdravlje

FitnessCatalyst
Karnitrin
Vitka linija
Karnitrin je unikatan kompleks specijalnih biokatalizatora, koji podstiču sagorevanje masti i sprečavaju taloženje novih masti. Zadatak ovog kompleksa je da tokom procesa formiranja energije (kada se aktivno krećemo) ne podstakne kao što to obično biva belančevine i ugljene hidrate, već „nesagorive“ masti, zbog toga je posebno efikasan u kombinaciji s fizičkim operećenjem.
Biokatalizatori koji se nalaze u sastavu „Karnitrina“
Teobromini. Ta prirodna tonirajuća jedinjenja zelenog čaja nam pomažu da prevaziđemo prve poteškoće tokom sagorevanja masti. Radi se o tome da su masti dobro sakrivene u ćelijama masti i veoma je složen zadatak da ih odatle izvadimo. Teobromini aktiviraju adrenalinske receptore na površini masnih ćelija, a adrenalin razbija masti i izlučuje ih u krv.
Eleuterozidi. Ta biološki aktivna jedinjenja eleuterokoka (sibirskog ženšena) povećavaju sintezu endorfina, koji deluju na masne ćelije poput adrenalina, odnosno izazivaju razbijanje masti i izlučivanje u krv. Osim toga, eleuterozidi aktiviraju brzo sagorevanje ugljenih hidrata i sprečavaju njihovo pretvaranje u masti.
L-karnitin. Ta aminokiselina nam pomaže da prevaziđemo drugu poteškoću. Kada su masti dospele u krv one već mogu da prodru u ćelije kojima je potrebna energija. Unutar ćelija postoje specijalne „elektrostanice“ i one se zovu mitohondrije u kojima masti sagorevaju prilikom formiranja energije. Ipak u običnim uslovima veliki molekuli masti ne mogu da „prodru“ kroz membranu mitohondrija, što znači da ne mogu ni da „sagore“. Za to im je potrebna „lokomotiva“ koja bi ih „prevezla“ kao voz kroz tunel. Ulogu te lokomotive i igra L-karnitin.
BAD. Nije lek.

- ekstrakt eleuterokoka (sibirski ženšen).
Sastav
- Prirodni lipolitički kompleks Karnivatlj™ (ekstrakt zelenog čaja, L-karnitin tartrat, askorbinska kiselina),
- ekstrakt eleuterokoka (sibirski ženšen).
Način upotrebe Odrasli po 2 kapsule ujutru za vreme jela. Uzimati tokom mesec dana.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




понедељак, 20. фебруар 2017.

Fitomedika serum Anti Akne - Sibirsko zdravlje

Laka tekstura sadrži ekstrakte kiprovine i kore bele vrbe koji imaju protivupalno i antimikrobno dejstvo i normalizuju obradu sebuma. Aktivne komponente u sastavu seruma smanjuju začepljivanje pora, smanjuju nivo upala, regenerišu prirodnu mikrofloru kože smanjujući bakterijsku aktivnost koja dovodi do nastanka akni.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com



недеља, 19. фебруар 2017.

MEDESSE Obnavljajuci gel - Sibirsko zdravlje

Gel za ostecenja koze ( zarastanje rana ). Ako su rane nastale kao posledica odoredjene bolesti, potrebno je ukljuciti terapiju za tu bolest.

Način upotrebe: staviti malu količinu gela na oštećne delove kože. Ponoviti postupak svaka 3-4 sata.



четвртак, 16. фебруар 2017.

Experalta Platinum - Sibirsko zdravlje

Piling za dubinsko čišćenje i poravnanje kože
Piling je raskošno sredstvo za dubinsko čišćenje.
Doprinosi obnavljanju uvele kože i poboljšanju boje lica, Omogućava kontrolisanje masnog sjaja, a zahvaljujući malom procentu voćnih kiselina blago deluje kao piling.
Visoko efikasan proizvod serije ExperaltaPlatinum – najbolja alternative za profesionalna sredstva kozmetike koja se koriste u salonima. Pomaže u rešavanju celog kompleksa problema, kao što su uvela koža, pigmentne fleke, širenje pora, masni sjaj, upale. To je idealan piling koji produžava mladost i poboljšava kvalitet kože.
Kao i bilo koji drugi pilinzi ne sme se nanositi na kožu oko očiju, zato što je koža ovde veoma tanka i osetljiva, to može traumirati kapilare, povećati propustljivost kože i povećati gubitak vlage, što može uticati negativno na stanje kože. Nedostatak vlage može dovesti do prevremenog pojavljivanja bora, a traumiranje kapilara do pogoršanja limfodrenažnih karakteristika, do pojave otoka i tamnih krugova ispod očiju. Osim toga, piling kiselinama može izazvati iritaciju nežne kože oko očiju.
Piling se ne mora ispirati vodom, jer sadrži mali procenat voćnih kiselina i ima veoma blag efekat. Zahvaljujući voćnim kiselinama koje normalizuju proces odstranjenja ogrubelih čestica i hidriraju, može se koristiti za kožu koja je sklona sušenju i perutanju.
Ne sadrži sulfate, parabene, ftalate, mineralna ulja, veštačke boje i arome. Nije testirano na životinjama.
Primena
Pomoću tufera naneti piling na očišćenu kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju. Koristiti 1-2 puta nedeljno za normalnu kožu i 2 puta dnevno za masnu/kombinovanu kožu.
Aktivni sastav
Sastojci (INCI) / Ingredients: voda, mlečna kiselina, propandiol, polisorbat 20, glikolna kiselina, 1,2 – heksandiol, glicerin, Empetrum ekstrakt, limunska kiselina, natrijum hidroksid, kapril hidroksilna kiselina, bisabolol, ćilibarska kiselina, jabučna kiselina, ekstrakt limuna, ekstrakt gonoderma lucidum-a, eterično ulje pačula, eterično ulje bobica kleke, kalijum sorbat



субота, 11. фебруар 2017.

BALZAM KOREN - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Balzam Koren je za sinuse ,masazu kod bola u misicima ,za skidanje temperature,za promene na kozi.
Balzam pomaže olakšavanju neprijatnih osećaja različitog uzroka, skidanju umora posle fizičkih napora, podizanja tereta i pri prevelikim hlađenjima. Bogati kompleks ekstrakata trava i ulje jele ima izražen zagrevajući i umirujući efekat. U sastav ulazi i veliki broj retkih bajkalskih trava koje daju balzamu posebnu snagu.




четвртак, 9. фебруар 2017.

INFARKT - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Terapija posle infarkta

Trimegavitalis lan i omega 3 
Karnitrin 
Sinhrovital III 

Ako imate visok pritisak, moze se dodati caj - 530 din.
Ako nemate visok pritisaak, caj ne treba



среда, 8. фебруар 2017.

EPILEPSIJA - Sibirsko zdravlje

Prestati uzimati proizvodi od mleka.

Od nasih proizvoda u pocetku Paraklins,
posle Kalcium,
omega-3,
caj za jetru,
Adaptovit,
PIK,

Vetamini


уторак, 7. фебруар 2017.

SIBIRSKO ZDRAVLJE

*** TERAPIJA ZA DIJABETICARE ***

Smanjite nivo secera u krvi uz pomoc prirodnih proizvoda iz Sibira:
Limfosan bazni
Pik
Caj Hromlipaza
Zdravlje je na dohvat ruke, treba samo iskoristiti priliku.




KONTAKT - sibirskobilje@gmail.com

понедељак, 6. фебруар 2017.

Sibirsko zdravlje - Fitnes Katalist Hromlipaza

60 kapsula
DODACI ISHRANI SA ORGANSKIM HROMOM, KATEHINIMA I FENOLIMA
Biljni kompleks sa organskim hromom doprinosi normalnoj razmeni mikro elemenata. Zahvaljujući hromu,koji doprinosi održanju normalnognivoa šećera u krvi, proizvod povećava efikasnost sportskih i fitnes treninga.
ekstrakt gorke dinje, ekstrakt zelenog
čaja, ekstrakt sibirskog žen-šena, hrom-pikolinat.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com


Sibirsko zdravlje - Antioksidansni kompleks

Antioksidansi - su jedinjenja različitih hemijskih struktura, zaštitnici ćelijskih membrana od štetnih efekata koji mogu izazvati prekomernu oksidaciju u telu.

Drugim rečima, antioksidansi imaju sposobnost vezivanja slobodnih radikala (tj. nestabilnih aktivnih čestica koje su sposobne da pokrenu proces lipidne peroksidacije) i oni su zaštitnici naših ćelija.

Slobodni radikali se stalno proizvode u organizmu kao rezultat oksidacije - reakcija redukcije u procesu života, pod uticajem različitih faktora sredine: zagađenost vazduha, zračenje, dim cigareta, povećano ultraljubičastog zračenja, stres, infekcije, itd. U telu, slobodni radikali slabe imuni sistem, izazivaju vaskularna oštećenja , ubrzano starenje hrskavica , što dovodi do destruktivne lančane reakcije koja podstiče razvoj bolesti i patoloških promena. Antioksidansi pomažu telu da smanji stepen oštećenja tkiva i ubrzavaju proces ozdravljenja.

U prirodi, antioksidansa ima puno. Endogen se proizvodi u telu (ženskih hormona, koenzim K10, enzimi katalaze, glutation peroksidaza, itd). Egzogeni su antioksidansi dolaze iz hrane, najlakši i najpoznatiji od njih - vitamin C. Međutim, organizmu je teško da se izbori sa uticajem destruktivnih materija, ponekad jedan, dva ili čak tri antioksidanata nisu dovoljni . Iz tog razloga napravljen je specijalni kompleks antioksidansa "Izvori čistoće. Formula 3 ", koja se sastoji od svega što je neophodno za normalno funkcionisanje antioksidanata. Ove prirodne supstance štite ćelije spolja, iznutra i odvojeno- obezbeđujući "trostruki mehanizam" zaštite:

- Zaštita od spoljnih ćelija obezbeđuju antioksidanti kao što su vitamin C, biljnih bioflavonoida (rutin, dihidrokvercetina), kao i ekstrakt semenki grožđa, borovnice, brusnice, majčine dušice i zelenog čaja. Oni stvaraju jaku zaštitu oko svake ćelije i neutrališu slobodne radikale;

- Interna zaštita ćelija- pružaju antioksidativne mikronutrijenata poput cinka, selena kao i riboflavina. Oni prodiru u ćelije i stimulišu rad zaštitnih intracelularnog enzima koji, deluju kao "zamke" koje neutrališu slobodan kiseonik koji se formira unutar ćelija;

- Jačanje ćelijskog zida i zaštite od oštećenja vitamini A i E, kao i likopena i beta-karoten. Prodru kroz ćelijske membrane i inhibiraju oksidaciju i štetne procese koji mogu dovesti do formiranja opasnih "rupa" u ćelijskim zidovima. Zahvaljujući trostrukom efekatu " Formula 3 "ne samo očistiti telo od toksina, nego ga i štiti od drugih opasnih faktora sredine-urbanog okruženja.

- Antioksidantni kompleks ( vitamin A, vitamin E, vitamin C , riboflavin , cink , selen , hrom )
- Ekstrakt žalfije
- Ekstrakt brusnice
- Ekstrakt koštica grožđa
- Ekstrakt timijana
- Ekstrakt majčine dušice
- Ekstrakt zelenogo čaj
- Beta-karoten

Odrasli -2 kapsule uz obrok sa hranom. Trajanje primene od 2-3 meseci, 2-3 puta godišnje.


Kontakt - sibirskobilje@gmail.com


Sibirsko zdravlje - RENESANS TRIPL SET izvori čistoće

RENESANS TRIPL SET izvori čistoće
180 kapsula
SISTEM TROSTRUKE PODRŠKE RAZMENI MATERIJA
Renaissance Triple Set – je potpuno nov sistem trostruke podrške razmene materija, metabolizma energije i štiti ćelije od oksidacije. Poseduje visoku biološku aktivnost, sadrži kvalitetne biljne komponente u neophodnoj količini.
PREDNOSTI proizvoda:- 35 godina naučnog rada
- 10 godina praktične primene
- zasićene, bogate materije
- neophodna doza aktivnih komponenti.
RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 1 je kombinacija biljnih ekstrakata. Kamilica poboljšava metabolizam masti, a morač varenje.
RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 2 je kompleks biljnih ekstrakata za proces varenja unutar ćelija.
RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 3 je kombinacija komponenti biljnog i mineralnog porekla za zaštitu ćelija od oksidacije. Mikroelementi selen, bakar i mangan, a takođe i vitamini C, E i B2 štite je od oksidativnog stresa. Kalcijum podstiče normalan rad fermenata za varenje.
Vitamini B2, B6 i C doprinose smanjenju zamora.
FORMULA 1
Ekstrakt morača (Foeniculum vulgare var. dulce), ekstrakt bokvice (Plantago lanceolata ), ekstrakt kamilice
(Matricária recutíta), ekstrakt korena čička (Arctium láppa L.), ekstrakt rastavića (Equisetum arvense), ekstrakt
ehinacee (Echinacea purpurea) , ekstrakt Aloje (Aloe)
FORMULA 2
Ekstrakt potočarke (Nasturtium offi cinale), ekstrakt sibirskog sremuša (Allium ursinum L.), ekstrakt herbe kantariona
(Hypericum perforatum), ekstrakt lekovite žalfi je (Salvia offi cinalis), ekstrakt korena rena (Cochleariae
armoraciae), ekstrakt bajkalskog šiška (Scutellaria baicalensis)
FORMULA 3
Ekstrakt koštica grožđa (Vitis vinifera), ekstrakt plodova brusnice (Vaccinium subgen. Oxycoccus),
ekstrakt žalfije (Salvia offi cinalis), ekstrakt herbe timijana (Thymus vulgaris L.), ekstrakt origana
(Oríganum vulgáre), L-askorbinska kiselina, ekstrakt zelenog čaja (Camellia sinensis), DL-alfa tokoferilacetat,
Likopen, ekstrakt borovnice (Vaccínium myrtíllus), rutin, Beta-karoten, ekstrakt primorskog bora (Pinus
pinaster), cink citrat (Cink), tiamin-hidrohlorid (Vitamin B1), ribofl avin (Vitamin B2), piridoksin hidrohlorid
(Vitamin B6), mangan sulfat (Mangan), retinil-acetat, bakar sulfat (Bakar), kalijum jodid (Jod), natrijum selenit
(Selen), hrom pikolinat (Hrom).

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com