Укупно приказа странице

понедељак, 6. фебруар 2017.

Sibirsko zdravlje - Antioksidansni kompleks

Antioksidansi - su jedinjenja različitih hemijskih struktura, zaštitnici ćelijskih membrana od štetnih efekata koji mogu izazvati prekomernu oksidaciju u telu.

Drugim rečima, antioksidansi imaju sposobnost vezivanja slobodnih radikala (tj. nestabilnih aktivnih čestica koje su sposobne da pokrenu proces lipidne peroksidacije) i oni su zaštitnici naših ćelija.

Slobodni radikali se stalno proizvode u organizmu kao rezultat oksidacije - reakcija redukcije u procesu života, pod uticajem različitih faktora sredine: zagađenost vazduha, zračenje, dim cigareta, povećano ultraljubičastog zračenja, stres, infekcije, itd. U telu, slobodni radikali slabe imuni sistem, izazivaju vaskularna oštećenja , ubrzano starenje hrskavica , što dovodi do destruktivne lančane reakcije koja podstiče razvoj bolesti i patoloških promena. Antioksidansi pomažu telu da smanji stepen oštećenja tkiva i ubrzavaju proces ozdravljenja.

U prirodi, antioksidansa ima puno. Endogen se proizvodi u telu (ženskih hormona, koenzim K10, enzimi katalaze, glutation peroksidaza, itd). Egzogeni su antioksidansi dolaze iz hrane, najlakši i najpoznatiji od njih - vitamin C. Međutim, organizmu je teško da se izbori sa uticajem destruktivnih materija, ponekad jedan, dva ili čak tri antioksidanata nisu dovoljni . Iz tog razloga napravljen je specijalni kompleks antioksidansa "Izvori čistoće. Formula 3 ", koja se sastoji od svega što je neophodno za normalno funkcionisanje antioksidanata. Ove prirodne supstance štite ćelije spolja, iznutra i odvojeno- obezbeđujući "trostruki mehanizam" zaštite:

- Zaštita od spoljnih ćelija obezbeđuju antioksidanti kao što su vitamin C, biljnih bioflavonoida (rutin, dihidrokvercetina), kao i ekstrakt semenki grožđa, borovnice, brusnice, majčine dušice i zelenog čaja. Oni stvaraju jaku zaštitu oko svake ćelije i neutrališu slobodne radikale;

- Interna zaštita ćelija- pružaju antioksidativne mikronutrijenata poput cinka, selena kao i riboflavina. Oni prodiru u ćelije i stimulišu rad zaštitnih intracelularnog enzima koji, deluju kao "zamke" koje neutrališu slobodan kiseonik koji se formira unutar ćelija;

- Jačanje ćelijskog zida i zaštite od oštećenja vitamini A i E, kao i likopena i beta-karoten. Prodru kroz ćelijske membrane i inhibiraju oksidaciju i štetne procese koji mogu dovesti do formiranja opasnih "rupa" u ćelijskim zidovima. Zahvaljujući trostrukom efekatu " Formula 3 "ne samo očistiti telo od toksina, nego ga i štiti od drugih opasnih faktora sredine-urbanog okruženja.

- Antioksidantni kompleks ( vitamin A, vitamin E, vitamin C , riboflavin , cink , selen , hrom )
- Ekstrakt žalfije
- Ekstrakt brusnice
- Ekstrakt koštica grožđa
- Ekstrakt timijana
- Ekstrakt majčine dušice
- Ekstrakt zelenogo čaj
- Beta-karoten

Odrasli -2 kapsule uz obrok sa hranom. Trajanje primene od 2-3 meseci, 2-3 puta godišnje.


Kontakt - sibirskobilje@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар