Укупно приказа странице

четвртак, 16. фебруар 2017.

Experalta Platinum - Sibirsko zdravlje

Piling za dubinsko čišćenje i poravnanje kože
Piling je raskošno sredstvo za dubinsko čišćenje.
Doprinosi obnavljanju uvele kože i poboljšanju boje lica, Omogućava kontrolisanje masnog sjaja, a zahvaljujući malom procentu voćnih kiselina blago deluje kao piling.
Visoko efikasan proizvod serije ExperaltaPlatinum – najbolja alternative za profesionalna sredstva kozmetike koja se koriste u salonima. Pomaže u rešavanju celog kompleksa problema, kao što su uvela koža, pigmentne fleke, širenje pora, masni sjaj, upale. To je idealan piling koji produžava mladost i poboljšava kvalitet kože.
Kao i bilo koji drugi pilinzi ne sme se nanositi na kožu oko očiju, zato što je koža ovde veoma tanka i osetljiva, to može traumirati kapilare, povećati propustljivost kože i povećati gubitak vlage, što može uticati negativno na stanje kože. Nedostatak vlage može dovesti do prevremenog pojavljivanja bora, a traumiranje kapilara do pogoršanja limfodrenažnih karakteristika, do pojave otoka i tamnih krugova ispod očiju. Osim toga, piling kiselinama može izazvati iritaciju nežne kože oko očiju.
Piling se ne mora ispirati vodom, jer sadrži mali procenat voćnih kiselina i ima veoma blag efekat. Zahvaljujući voćnim kiselinama koje normalizuju proces odstranjenja ogrubelih čestica i hidriraju, može se koristiti za kožu koja je sklona sušenju i perutanju.
Ne sadrži sulfate, parabene, ftalate, mineralna ulja, veštačke boje i arome. Nije testirano na životinjama.
Primena
Pomoću tufera naneti piling na očišćenu kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju. Koristiti 1-2 puta nedeljno za normalnu kožu i 2 puta dnevno za masnu/kombinovanu kožu.
Aktivni sastav
Sastojci (INCI) / Ingredients: voda, mlečna kiselina, propandiol, polisorbat 20, glikolna kiselina, 1,2 – heksandiol, glicerin, Empetrum ekstrakt, limunska kiselina, natrijum hidroksid, kapril hidroksilna kiselina, bisabolol, ćilibarska kiselina, jabučna kiselina, ekstrakt limuna, ekstrakt gonoderma lucidum-a, eterično ulje pačula, eterično ulje bobica kleke, kalijum sorbat



Нема коментара:

Постави коментар