Укупно приказа странице

четвртак, 23. фебруар 2017.

Karnitrin - Vitka linija - Sibirsko zdravlje

FitnessCatalyst
Karnitrin
Vitka linija
Karnitrin je unikatan kompleks specijalnih biokatalizatora, koji podstiču sagorevanje masti i sprečavaju taloženje novih masti. Zadatak ovog kompleksa je da tokom procesa formiranja energije (kada se aktivno krećemo) ne podstakne kao što to obično biva belančevine i ugljene hidrate, već „nesagorive“ masti, zbog toga je posebno efikasan u kombinaciji s fizičkim operećenjem.
Biokatalizatori koji se nalaze u sastavu „Karnitrina“
Teobromini. Ta prirodna tonirajuća jedinjenja zelenog čaja nam pomažu da prevaziđemo prve poteškoće tokom sagorevanja masti. Radi se o tome da su masti dobro sakrivene u ćelijama masti i veoma je složen zadatak da ih odatle izvadimo. Teobromini aktiviraju adrenalinske receptore na površini masnih ćelija, a adrenalin razbija masti i izlučuje ih u krv.
Eleuterozidi. Ta biološki aktivna jedinjenja eleuterokoka (sibirskog ženšena) povećavaju sintezu endorfina, koji deluju na masne ćelije poput adrenalina, odnosno izazivaju razbijanje masti i izlučivanje u krv. Osim toga, eleuterozidi aktiviraju brzo sagorevanje ugljenih hidrata i sprečavaju njihovo pretvaranje u masti.
L-karnitin. Ta aminokiselina nam pomaže da prevaziđemo drugu poteškoću. Kada su masti dospele u krv one već mogu da prodru u ćelije kojima je potrebna energija. Unutar ćelija postoje specijalne „elektrostanice“ i one se zovu mitohondrije u kojima masti sagorevaju prilikom formiranja energije. Ipak u običnim uslovima veliki molekuli masti ne mogu da „prodru“ kroz membranu mitohondrija, što znači da ne mogu ni da „sagore“. Za to im je potrebna „lokomotiva“ koja bi ih „prevezla“ kao voz kroz tunel. Ulogu te lokomotive i igra L-karnitin.
BAD. Nije lek.

- ekstrakt eleuterokoka (sibirski ženšen).
Sastav
- Prirodni lipolitički kompleks Karnivatlj™ (ekstrakt zelenog čaja, L-karnitin tartrat, askorbinska kiselina),
- ekstrakt eleuterokoka (sibirski ženšen).
Način upotrebe Odrasli po 2 kapsule ujutru za vreme jela. Uzimati tokom mesec dana.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




Нема коментара:

Постави коментар