Укупно приказа странице

уторак, 4. април 2017.

UJAN NOMO - PREPARATI ZA ZGLOBOVE

UJAN NOMO balzam
Balzam značajno poboljšava pokretljivost, hladi i pomaže pri otklanjanju upala. Hondroitin koji se nalazi u sastavu doprinosi obnavljanju hrskavice i poboljšava pokretljivost. Organski sumpor poboljšava međućelijsku interakciju u tkivima, ubrzava obnavljajuće procese. Ekstrakti Symphytum-a i Comarum-a, kompleks eteričnih ulja (eukaliptusa, jele, ruzmarina, tamjana, Symphytum-a, Comarum-a i karanfi la) imaju prirodan protivupalni efekat i smanjuju osećaj diskomfora.
Aktivni sastav: jelina smola, hondroitin, organski sumpor, ekstrakt Symphytum-a i Comarum-a, papain, kompleks eteričnih ulja (eukaliptusa, jele, ruzmarina, tamjana, Syphytum-a, Comarum-a i karanfi la
Upotreba - 2-4 puta dnevno utrljati na bolno mesto

UJAN NOMO super koncentrat
Štiti zglobove i smanjuje upalu
Efektivan kod velikih fizičkih napora!
Instant prodoran efekat!
Brz oporavak!
Dugotrajna zaštita zglobova!
Aktivni sastojci lekovitog super koncentrata:
Hondroitin sulfat i glukozamin hidrohlorida u visokoj koncentraciji štiti hrskavicu i tkivo od oštećenja, normalizuje metabolizam, imaj antiinflamatorna dejstva, usporavaju i zaustavljaju degenerativne procese u hrskavici i vezivnom tkivu.
Dimetil izosorbid - siguran i visoko efikasan sastojak, poboljšava prodiranje aktivnih supstanci i pojačava efikasnost melema.
Hijaluronska kiselina u obliku niske molekulske težine poboljšava jastučića zajedničku tečnosti i sprečavaju oštećenja zglobova.
Papain promoviše brzu regeneraciju i obnavljanje hrskavice.
Složeni ester ulja u kombinaciji sa mentolom obezbeđuje lokalno umirujuće dejstvo.
Upotreba - Nežnim pokretima utrljati melem na problematičnim delovima tela 2-4 puta dnevno. Maksimalna efikasnost se postiže tokom svakodnevne upotrebe najmanje 2 nedelje. Kod povreda se preporučuje korišnjenje u vidu obloge 20-30 minuta.

UJAN NOMO ČAJ ELASTIČAN LUK
Čaj «Ujan Nomo» je posebno napravljen za održavanje normalnog rada zglobova, o čemu svedoči njegov naziv, koji se prevodi sa burjatskog kao «elastičan luk».
Sastav: sprašena herba suručice
(Filipendula ulmaria), sprašeni listovi crne
ribizle (Ribes nigrum), sprašen plod ruže
(Rosa majalis), sprašeni koren maslačka
(Taraxacum offi cinalis), sprašeni slatki
koren (Glycyrhiza uralensis), sprašeni listovi
planinske brusnice (Vaccinum vitis-idaea).



7 коментара:

  1. Jeste, izuzetno brzo i efikasno uklanjanja bolove, otekline.

    ОдговориИзбриши
  2. Lekar mi kaze da mi je PALO STOPALO idem na terapije a bas ne pomaze. Da li bi vredeli vasi preparati pa da pirucim. Hvala unapred

    ОдговориИзбриши
  3. Idem kod fizioterapeuta na terapije kaze da mi je PALO STOPALO. Da li bi mi vas preparat pomogao imaj strasne bolove pa da pirucim Hvala unapred.

    ОдговориИзбриши
  4. Gde u Beogradu moze da se kupi prvi gel sa org.sumporom i koja mu je cena sada. Nabavljala sam od fizioterapeuta. Pozdrav, Nada

    ОдговориИзбриши