Lekoviti čaj „Kuril saj“ je napravljen na bazi lekovitog bilja Pribajkala, Malog mora i ostrva Oljhon po drevnoj burjatskoj recepturi. Čaj reguliše rad digestivnog trakta, jetre i žuči, obnavlja crevnu mikrofloru, može da se koristi kod korekcije telesne težine. Osim toga, „Kuril Saj“ ima blagotvorno dejstvo kod bolesti žučne kese, dvanaestopalačnog creva, jetre, pankreasa, holecistitisa, disbakterioze, gastritisa i kolitisa.
Po koncentraciji vitamina C kurilski čaj prevazilazi običan čaj 15 puta, limun – 5 puta. Ukoliko se redovno koristi kurilski čaj jača imunitet i smanjuje rizik od prehlada, potpuno smanjuje rizik od pojave disbakterioze creva, normalizuje razmenu masti. A što je najvažnije sve se to postiže procedurama koje nisu mučne, već se jednostavno pije čaj koji je ukusan i aromatičan.
Нема коментара:
Постави коментар