Укупно приказа странице

понедељак, 27. фебруар 2017.

JAK IMUNITET - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Sinhrovitals 5

Proizvod sadrži kompleks ResistAid™, koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktana i polifenola, dobijenih od ariša. Proizvod je obogaćen ekstraktima korena žen-šena, listom bokvice, žalfije i kamilice. U svojstvu polisaharida u sastavu je sadržan arabinogalaktan. Arabinogalaktan je izvor rastvorljivih dijetetskih vlakana. Hranljiva vlakna doprinose održavanju normalnog stanja želudačno-crevnog trakta, što se samim tim blagotvorno odražava na imunitet.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




четвртак, 23. фебруар 2017.

Karnitrin - Vitka linija - Sibirsko zdravlje

FitnessCatalyst
Karnitrin
Vitka linija
Karnitrin je unikatan kompleks specijalnih biokatalizatora, koji podstiču sagorevanje masti i sprečavaju taloženje novih masti. Zadatak ovog kompleksa je da tokom procesa formiranja energije (kada se aktivno krećemo) ne podstakne kao što to obično biva belančevine i ugljene hidrate, već „nesagorive“ masti, zbog toga je posebno efikasan u kombinaciji s fizičkim operećenjem.
Biokatalizatori koji se nalaze u sastavu „Karnitrina“
Teobromini. Ta prirodna tonirajuća jedinjenja zelenog čaja nam pomažu da prevaziđemo prve poteškoće tokom sagorevanja masti. Radi se o tome da su masti dobro sakrivene u ćelijama masti i veoma je složen zadatak da ih odatle izvadimo. Teobromini aktiviraju adrenalinske receptore na površini masnih ćelija, a adrenalin razbija masti i izlučuje ih u krv.
Eleuterozidi. Ta biološki aktivna jedinjenja eleuterokoka (sibirskog ženšena) povećavaju sintezu endorfina, koji deluju na masne ćelije poput adrenalina, odnosno izazivaju razbijanje masti i izlučivanje u krv. Osim toga, eleuterozidi aktiviraju brzo sagorevanje ugljenih hidrata i sprečavaju njihovo pretvaranje u masti.
L-karnitin. Ta aminokiselina nam pomaže da prevaziđemo drugu poteškoću. Kada su masti dospele u krv one već mogu da prodru u ćelije kojima je potrebna energija. Unutar ćelija postoje specijalne „elektrostanice“ i one se zovu mitohondrije u kojima masti sagorevaju prilikom formiranja energije. Ipak u običnim uslovima veliki molekuli masti ne mogu da „prodru“ kroz membranu mitohondrija, što znači da ne mogu ni da „sagore“. Za to im je potrebna „lokomotiva“ koja bi ih „prevezla“ kao voz kroz tunel. Ulogu te lokomotive i igra L-karnitin.
BAD. Nije lek.

- ekstrakt eleuterokoka (sibirski ženšen).
Sastav
- Prirodni lipolitički kompleks Karnivatlj™ (ekstrakt zelenog čaja, L-karnitin tartrat, askorbinska kiselina),
- ekstrakt eleuterokoka (sibirski ženšen).
Način upotrebe Odrasli po 2 kapsule ujutru za vreme jela. Uzimati tokom mesec dana.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com




понедељак, 20. фебруар 2017.

Fitomedika serum Anti Akne - Sibirsko zdravlje

Laka tekstura sadrži ekstrakte kiprovine i kore bele vrbe koji imaju protivupalno i antimikrobno dejstvo i normalizuju obradu sebuma. Aktivne komponente u sastavu seruma smanjuju začepljivanje pora, smanjuju nivo upala, regenerišu prirodnu mikrofloru kože smanjujući bakterijsku aktivnost koja dovodi do nastanka akni.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com



недеља, 19. фебруар 2017.

MEDESSE Obnavljajuci gel - Sibirsko zdravlje

Gel za ostecenja koze ( zarastanje rana ). Ako su rane nastale kao posledica odoredjene bolesti, potrebno je ukljuciti terapiju za tu bolest.

Način upotrebe: staviti malu količinu gela na oštećne delove kože. Ponoviti postupak svaka 3-4 sata.



четвртак, 16. фебруар 2017.

Experalta Platinum - Sibirsko zdravlje

Piling za dubinsko čišćenje i poravnanje kože
Piling je raskošno sredstvo za dubinsko čišćenje.
Doprinosi obnavljanju uvele kože i poboljšanju boje lica, Omogućava kontrolisanje masnog sjaja, a zahvaljujući malom procentu voćnih kiselina blago deluje kao piling.
Visoko efikasan proizvod serije ExperaltaPlatinum – najbolja alternative za profesionalna sredstva kozmetike koja se koriste u salonima. Pomaže u rešavanju celog kompleksa problema, kao što su uvela koža, pigmentne fleke, širenje pora, masni sjaj, upale. To je idealan piling koji produžava mladost i poboljšava kvalitet kože.
Kao i bilo koji drugi pilinzi ne sme se nanositi na kožu oko očiju, zato što je koža ovde veoma tanka i osetljiva, to može traumirati kapilare, povećati propustljivost kože i povećati gubitak vlage, što može uticati negativno na stanje kože. Nedostatak vlage može dovesti do prevremenog pojavljivanja bora, a traumiranje kapilara do pogoršanja limfodrenažnih karakteristika, do pojave otoka i tamnih krugova ispod očiju. Osim toga, piling kiselinama može izazvati iritaciju nežne kože oko očiju.
Piling se ne mora ispirati vodom, jer sadrži mali procenat voćnih kiselina i ima veoma blag efekat. Zahvaljujući voćnim kiselinama koje normalizuju proces odstranjenja ogrubelih čestica i hidriraju, može se koristiti za kožu koja je sklona sušenju i perutanju.
Ne sadrži sulfate, parabene, ftalate, mineralna ulja, veštačke boje i arome. Nije testirano na životinjama.
Primena
Pomoću tufera naneti piling na očišćenu kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju. Koristiti 1-2 puta nedeljno za normalnu kožu i 2 puta dnevno za masnu/kombinovanu kožu.
Aktivni sastav
Sastojci (INCI) / Ingredients: voda, mlečna kiselina, propandiol, polisorbat 20, glikolna kiselina, 1,2 – heksandiol, glicerin, Empetrum ekstrakt, limunska kiselina, natrijum hidroksid, kapril hidroksilna kiselina, bisabolol, ćilibarska kiselina, jabučna kiselina, ekstrakt limuna, ekstrakt gonoderma lucidum-a, eterično ulje pačula, eterično ulje bobica kleke, kalijum sorbat



субота, 11. фебруар 2017.

BALZAM KOREN - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Balzam Koren je za sinuse ,masazu kod bola u misicima ,za skidanje temperature,za promene na kozi.
Balzam pomaže olakšavanju neprijatnih osećaja različitog uzroka, skidanju umora posle fizičkih napora, podizanja tereta i pri prevelikim hlađenjima. Bogati kompleks ekstrakata trava i ulje jele ima izražen zagrevajući i umirujući efekat. U sastav ulazi i veliki broj retkih bajkalskih trava koje daju balzamu posebnu snagu.




четвртак, 9. фебруар 2017.

INFARKT - SIBIRSKO ZDRAVLJE

Terapija posle infarkta

Trimegavitalis lan i omega 3 
Karnitrin 
Sinhrovital III 

Ako imate visok pritisak, moze se dodati caj - 530 din.
Ako nemate visok pritisaak, caj ne treba



среда, 8. фебруар 2017.

EPILEPSIJA - Sibirsko zdravlje

Prestati uzimati proizvodi od mleka.

Od nasih proizvoda u pocetku Paraklins,
posle Kalcium,
omega-3,
caj za jetru,
Adaptovit,
PIK,

Vetamini


уторак, 7. фебруар 2017.

SIBIRSKO ZDRAVLJE

*** TERAPIJA ZA DIJABETICARE ***

Smanjite nivo secera u krvi uz pomoc prirodnih proizvoda iz Sibira:
Limfosan bazni
Pik
Caj Hromlipaza
Zdravlje je na dohvat ruke, treba samo iskoristiti priliku.




KONTAKT - sibirskobilje@gmail.com

понедељак, 6. фебруар 2017.

Sibirsko zdravlje - Fitnes Katalist Hromlipaza

60 kapsula
DODACI ISHRANI SA ORGANSKIM HROMOM, KATEHINIMA I FENOLIMA
Biljni kompleks sa organskim hromom doprinosi normalnoj razmeni mikro elemenata. Zahvaljujući hromu,koji doprinosi održanju normalnognivoa šećera u krvi, proizvod povećava efikasnost sportskih i fitnes treninga.
ekstrakt gorke dinje, ekstrakt zelenog
čaja, ekstrakt sibirskog žen-šena, hrom-pikolinat.

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com


Sibirsko zdravlje - Antioksidansni kompleks

Antioksidansi - su jedinjenja različitih hemijskih struktura, zaštitnici ćelijskih membrana od štetnih efekata koji mogu izazvati prekomernu oksidaciju u telu.

Drugim rečima, antioksidansi imaju sposobnost vezivanja slobodnih radikala (tj. nestabilnih aktivnih čestica koje su sposobne da pokrenu proces lipidne peroksidacije) i oni su zaštitnici naših ćelija.

Slobodni radikali se stalno proizvode u organizmu kao rezultat oksidacije - reakcija redukcije u procesu života, pod uticajem različitih faktora sredine: zagađenost vazduha, zračenje, dim cigareta, povećano ultraljubičastog zračenja, stres, infekcije, itd. U telu, slobodni radikali slabe imuni sistem, izazivaju vaskularna oštećenja , ubrzano starenje hrskavica , što dovodi do destruktivne lančane reakcije koja podstiče razvoj bolesti i patoloških promena. Antioksidansi pomažu telu da smanji stepen oštećenja tkiva i ubrzavaju proces ozdravljenja.

U prirodi, antioksidansa ima puno. Endogen se proizvodi u telu (ženskih hormona, koenzim K10, enzimi katalaze, glutation peroksidaza, itd). Egzogeni su antioksidansi dolaze iz hrane, najlakši i najpoznatiji od njih - vitamin C. Međutim, organizmu je teško da se izbori sa uticajem destruktivnih materija, ponekad jedan, dva ili čak tri antioksidanata nisu dovoljni . Iz tog razloga napravljen je specijalni kompleks antioksidansa "Izvori čistoće. Formula 3 ", koja se sastoji od svega što je neophodno za normalno funkcionisanje antioksidanata. Ove prirodne supstance štite ćelije spolja, iznutra i odvojeno- obezbeđujući "trostruki mehanizam" zaštite:

- Zaštita od spoljnih ćelija obezbeđuju antioksidanti kao što su vitamin C, biljnih bioflavonoida (rutin, dihidrokvercetina), kao i ekstrakt semenki grožđa, borovnice, brusnice, majčine dušice i zelenog čaja. Oni stvaraju jaku zaštitu oko svake ćelije i neutrališu slobodne radikale;

- Interna zaštita ćelija- pružaju antioksidativne mikronutrijenata poput cinka, selena kao i riboflavina. Oni prodiru u ćelije i stimulišu rad zaštitnih intracelularnog enzima koji, deluju kao "zamke" koje neutrališu slobodan kiseonik koji se formira unutar ćelija;

- Jačanje ćelijskog zida i zaštite od oštećenja vitamini A i E, kao i likopena i beta-karoten. Prodru kroz ćelijske membrane i inhibiraju oksidaciju i štetne procese koji mogu dovesti do formiranja opasnih "rupa" u ćelijskim zidovima. Zahvaljujući trostrukom efekatu " Formula 3 "ne samo očistiti telo od toksina, nego ga i štiti od drugih opasnih faktora sredine-urbanog okruženja.

- Antioksidantni kompleks ( vitamin A, vitamin E, vitamin C , riboflavin , cink , selen , hrom )
- Ekstrakt žalfije
- Ekstrakt brusnice
- Ekstrakt koštica grožđa
- Ekstrakt timijana
- Ekstrakt majčine dušice
- Ekstrakt zelenogo čaj
- Beta-karoten

Odrasli -2 kapsule uz obrok sa hranom. Trajanje primene od 2-3 meseci, 2-3 puta godišnje.


Kontakt - sibirskobilje@gmail.com


Sibirsko zdravlje - RENESANS TRIPL SET izvori čistoće

RENESANS TRIPL SET izvori čistoće
180 kapsula
SISTEM TROSTRUKE PODRŠKE RAZMENI MATERIJA
Renaissance Triple Set – je potpuno nov sistem trostruke podrške razmene materija, metabolizma energije i štiti ćelije od oksidacije. Poseduje visoku biološku aktivnost, sadrži kvalitetne biljne komponente u neophodnoj količini.
PREDNOSTI proizvoda:- 35 godina naučnog rada
- 10 godina praktične primene
- zasićene, bogate materije
- neophodna doza aktivnih komponenti.
RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 1 je kombinacija biljnih ekstrakata. Kamilica poboljšava metabolizam masti, a morač varenje.
RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 2 je kompleks biljnih ekstrakata za proces varenja unutar ćelija.
RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 3 je kombinacija komponenti biljnog i mineralnog porekla za zaštitu ćelija od oksidacije. Mikroelementi selen, bakar i mangan, a takođe i vitamini C, E i B2 štite je od oksidativnog stresa. Kalcijum podstiče normalan rad fermenata za varenje.
Vitamini B2, B6 i C doprinose smanjenju zamora.
FORMULA 1
Ekstrakt morača (Foeniculum vulgare var. dulce), ekstrakt bokvice (Plantago lanceolata ), ekstrakt kamilice
(Matricária recutíta), ekstrakt korena čička (Arctium láppa L.), ekstrakt rastavića (Equisetum arvense), ekstrakt
ehinacee (Echinacea purpurea) , ekstrakt Aloje (Aloe)
FORMULA 2
Ekstrakt potočarke (Nasturtium offi cinale), ekstrakt sibirskog sremuša (Allium ursinum L.), ekstrakt herbe kantariona
(Hypericum perforatum), ekstrakt lekovite žalfi je (Salvia offi cinalis), ekstrakt korena rena (Cochleariae
armoraciae), ekstrakt bajkalskog šiška (Scutellaria baicalensis)
FORMULA 3
Ekstrakt koštica grožđa (Vitis vinifera), ekstrakt plodova brusnice (Vaccinium subgen. Oxycoccus),
ekstrakt žalfije (Salvia offi cinalis), ekstrakt herbe timijana (Thymus vulgaris L.), ekstrakt origana
(Oríganum vulgáre), L-askorbinska kiselina, ekstrakt zelenog čaja (Camellia sinensis), DL-alfa tokoferilacetat,
Likopen, ekstrakt borovnice (Vaccínium myrtíllus), rutin, Beta-karoten, ekstrakt primorskog bora (Pinus
pinaster), cink citrat (Cink), tiamin-hidrohlorid (Vitamin B1), ribofl avin (Vitamin B2), piridoksin hidrohlorid
(Vitamin B6), mangan sulfat (Mangan), retinil-acetat, bakar sulfat (Bakar), kalijum jodid (Jod), natrijum selenit
(Selen), hrom pikolinat (Hrom).

Kontakt - sibirskobilje@gmail.com