Укупно приказа странице

среда, 31. мај 2017.

*** ULJA ZA MASAZU ***

DUHAAL AZA Osnazujuce ulje za masazu
DUHAAL AZA Zagrevajuce ulje za masazu
DUHAAL AZA Ulje za relaksacionu masazu

Ova ulja su pogodna kako za kucnu upotrebu, tako i za profesionalne terapeute.




понедељак, 29. мај 2017.

PSORIJAZA

Psorijaza je rasprostranjeno hronično zapaljensko kožno oboljenje, koje se obično sastoji od perioda poboljšanja i pogoršanja. Najčešće se javlja vrsta psorijaze koja ima upadljivo oivičene naslage koje mogu biti ili ružičaste ili sive boje, prekrivene srebrnkastom ljuspastom kožom. Te naslage takođe mogu izazvati lokalizovanu hiperpigmentaciju. Simptomi se mogu javiti u bilo kojoj starosnoj dobi, međutim najčešće nastaju u ranoj odrasloj dobi ili kasnije u životu, oko 50. ili 60. godine.
SIMPTOMI
Upalne reakcije u dubljem dermisu i gornjem epidermisu,
Povećana produkcija keratinocita (dominantnog tipa ćelija u epidermisu),
Skraćeni ciklus rasta ćelija i
Poremećen proces deskvamacije (deskvamacija se odnosi na prirodan proces pri kojem se ljušti površinski sloj kože)
UZROCNICI
Genetika
Studije ukazuju da bi većina slučajeva psorijaze mogla biti nasledna, zbog učestalosti pojave psorijaze u porodicama osoba sa tim problemom. Smatra se da određeni  geni mogu biti povezani sa psorijazom, ali tačan način na koji se to dešava još nije jasan.
Infekcije
Infekcije često učestvuju u razvoju psorijatičnih simptoma. Bakterije, naročito streptokok, su najčešće uključeni patogeni i povezani su sa kapljicnom psorijazom. Infekcija virusom humane imunodeficijencije (HIV), iako nije direktan uzrok psorijaze, dokazano povećava verovatnoću pojave težih oblika psorijaze, ako osoba već ima psorijazu.
Stres
Psihološki stres može pogoršati stanje i u nekim slučajevima, biti dovoljan kao okidač.
Lekovi
Pojedini lekovi, a posebno litijum, antimalarici i beta-blokatori, imaju negativan uticaj na psorijazu. Nagli prekid terapije jakim topikalnim ili oralnim kortikosteroidima može izazvati povratak simptoma, koji mogu biti ozbiljni i čak dovesti do eritrodermatske ili čak generalizovane pustularne psorijaze.

Resite se Psorijaze uz preparate Sibirskog zdravlja
TERAPIJA
u pecetku Paraklins,posle Renesansa,Limfosan za jetru, Caj za jetru,Trimegavital borago i amaranth,Pik.Kasnije Sihrovital IV i korekcija programa.





субота, 20. мај 2017.

KANDIDA U CREVIMA

Kandida u crevima je definitivno pošast savremenog doba . Uzrok nekontrolisanog umnožavanja ove uporne gljivice može biti dugoročno neadekvatna i loša ishrana, bazirana na veoma štetnom belom šećeru, kao i belom brašnu, gaziranim zaslađenim sokovima, kafi i ostalim kofeinskim napicima, alkoholnim pićima tj. na svim namirnicima koje dosta povećavaju uobičajenu kiselost organizma.

Simptomi - Gljivica kandida inače normalno živi u čovekovom organizmu, ali u razumnoj meri. Danas, usled užurbanog tj. savremenog načina života, kada nemamo vremena za ništa i koji podrazumeva na prvom mestu nezdravu ishranu (fast food) i hronični stres, često dolazi do njenog nekontrolisanog umnožavanja. To je i čest uzrok širokog spektra tegoba koje nisu nikako prijatne i ugrožavaju našu svakodnevicu. Kad je kandida u crevima u pitanju, može se očekivati pojava tegoba u vidu pojačane nadutosti i pojačanog stvaranje gasova, kašastih i prolivastih stolica, ali i hroničnog zatvora, podrigivanja, mučnine, bolova i grčeva u stomaku, žgaravice, svraba anusa, analne fisure i hemoroida, sve to su dosta česti simptomi kandide u crevima. Kao reakcija na crevnu kandidijazu može se javiti i pojačano slivanje sekreta iz nosa niz zadnji zid ždrela, što je takođe veoma nelagodna tegoba. Uzrok nekontrolisanog umnožavanja ove gljivice može biti dugoročno loša ishrana, bazirana na šećeru, kvascu, belom brašnu, industrijskoj hrani, gaziranim napicima, kafi, alkoholu, tj. ishrani koja dodatno povećava kiselost organizma, a upravo takva sredina pogoduje razvoju kandide. Osim toga, dugotrajan stres postaje sve češći toga, okidač za pojavu crevne kandidijaze. Zapravo, sve ono što slabi čovekov imunološki sistem predstavlja podlogu za razvoj ove uporne infekcije. Zato u rizičnu grupu spadaju i hronični bolesnici, dijabetičari, nije retka ni kandida u crevima u trudnoći , kao i kod osoba koje su na hormonskoj i kortikosteroidnoj terapiji. Još jedan važan i sve češći razlog usled kojeg se javlja crevna kandidijaza jeste i neracionalna upotreba antibiotika.

Lecenje biljnim proizvodima:

Terapija - Limfosan bazni, Kurilski caj i PIK



петак, 19. мај 2017.

KAMEN U ZUCI

Kamen u žuči se iz godine u godinu sve više dijagnostifikuje među stanovništvom. Broj osoba koje muči žučni kamenac je u stalnom porastu, s tim da žene obolevaju čak i do dva puta češće od muškaraca.
Simptomi kamena u žuči umeju da budu jako dobro prikriveni i dosta se teško otkrivaju, što je svakako otežavajuća okolnost za njihovu dijagnostiku.Često se dešava da čovek i ne zna da ima kamen u zuči jer može proći dosta vremena pre nego što se ispolje prvi simptomi žučnih kamenaca ili se pak njihovo prisustvo otkriva slučajno – najćešće ih razotkriva ultrazvuk abdomena.
Terapija - Limfosan za jetru i Caj za jetru. Minimum 4 meseca koristiti.

среда, 10. мај 2017.

UVECANA PROSTATA

Prostata je žlezda koja predstavlja deo muškog reproduktivnog sistema. Ona proizvodi materije koje ulaze u sastav ejakulata (sperme). Normalno, prostata je veličine i oblika kestena ("kestenjača").
50% muškaraca starijih od 50 godina ima povećanu prostatu.
Objasnio je kako se simptomi, koji se pojavljuju zbog benignog uvećanja prostate, dijele na iritativne i obstruktivne. Pod iritativne spadaju učestalo mokrenje noću i danju, bježanje urina i urgencija.
Slabiji mlaz
Cekanje na početak mokrenja
Prekidanje mlaza
Osjećaj nepotpunog pražnjenja
Kapanje nakon mokrenja

Za ove probleme postoji resenje, u sta su se uverili mnogi nasi kupci.
Terapijom biljnim preparatim, u kratkom vremenskom roku, prostata se vraca u normalnu velicinu i tegobe prestaju.
Za dodatne informamcije, kontaktirajte nas u porukama




уторак, 2. мај 2017.

*** ANGINA PEKTORIS ***

Angina pektoris je prvi stadijum koronarne bolesti, koji se ispoljava anginoznim bolom ili napadom, i prethodi infarktu srca.Simptomi angine pektoris dosta često podećaju na infarkt miokarda koji ume da potraje dosta duže.

Glavni simptom angine pektoris svakako je bol iza grudne kosti koji ume i da varira po intenzitetu, od blagog i laganog pa sve do izuzetno snažnog intezivnog bola . Prati ga osećaj pritiska i stezanje u grudima, neretko i gušenje, pri čemu se se širi u levu ruku, levo rame ili vilicu. Nekada se jaka bol može lokalizovati i na netipičnom mestu: između lopatica, bol u ramenima (češće levom), u čašicama ili samo u laktu, tada se dešava se da traje i do desetak minuta i uglavnom ga prati nagli skok krvnog pritiska koji se nakon ovog napada brzo i normalizuje. Tup bol u grudima u slučaju infarkta miokarda veoma je sličan sa anginoznim napadom, ali za razliku od njega, on ume da potraje i duže od 30 minuta, nekada i više od par sati i često je toliko žestok da je i nepodnošljiv. Infarkt miokarda
najčešće prate nagla i iznenadna slabost, jako preznojavanje i osećaj nedostatka vazduha u plućima..

Terapijom biljnim preparatima, vrlo brzo dolazi do prestanka tegoba i bolest se dovodi pod kontrolu.
Za vise informacija o terapiji, kontaktirajte na mejl ili u komentaru






понедељак, 1. мај 2017.

POLICISTIČNI JAJNICI LEČENJE BILJEM I ČAJEVIMA

Policistični jajnici su problem koji pogađa sve veći broj žena i odmah da kažemo da nije u pitanju nimalo bezazleno oboljenje, stoga su i neophodne redovne kontrole i pridržavanje saveta ginekologa. Za rešavanje mnogobrojnih problema koje izazivaju ciste na jajnicima pomažu brojni lekoviti napici i tinkture na bazi lekovitog bilja.